WE ARE BACK

Visit here to read and post all the latest Daniel Craig-related news, TV/VCR(DVD) alerts, etc.

Moderator: Germangirl

User avatar
PAMELA BRAMMER
Posts: 451
Joined: Sat Apr 21, 2007 1:30 pm
Location: Northern England

WE ARE BACK

Post by PAMELA BRAMMER » Wed Aug 19, 2015 8:32 pm

Glad to be home. Great work Dunda (and Mr. Dunda)

:D
Never regret anything that makes you smile!

User avatar
PAMELA BRAMMER
Posts: 451
Joined: Sat Apr 21, 2007 1:30 pm
Location: Northern England

WE ARE BACK

Post by PAMELA BRAMMER » Wed Aug 19, 2015 8:35 pm

When I submit my post it tells me there is a debug error but when I check the thread my post is there so not sure what is going on.
:?
Never regret anything that makes you smile!

User avatar
bubita
Posts: 3635
Joined: Thu Nov 05, 2009 5:54 pm
Location: Santiago,Chile

Post by bubita » Wed Aug 19, 2015 8:39 pm

bumblebee wrote:I'm up and down here like a yo yo, one minute I can post, next minute I get an error: "phpBB Critical Error: Could not connect to database".

Am I the only one having problems?
Same happend to me. Guess it´s not gonna last long.

User avatar
Dunda
Administrator
Posts: 21884
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:08 pm
Location: Germany

Post by Dunda » Wed Aug 19, 2015 8:48 pm

the error " phpBB Critical Error: Could not connect to database" Shows up when it's directed to the old site.

Don't know what happens here....have to investigate :evil:
Image

Visit the forum at www.dedicatedtodaniel.com

Germangirl
Moderator
Posts: 46367
Joined: Sun Apr 29, 2007 5:05 pm
Location: Germany

Post by Germangirl » Wed Aug 19, 2015 8:53 pm

Sorry you have to go thrugh more trouble :evil:

But our Smarty likes challenges :twisted:

Good luck.
The top notch acting in the Weisz/Craig/Spall 'Betrayal' is emotionally true, often v funny and its beautifully staged with filmic qualities..

Image

User avatar
Dunda
Administrator
Posts: 21884
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:08 pm
Location: Germany

Post by Dunda » Wed Aug 19, 2015 9:03 pm

some get the following error

DEBUG MODE

Line : 234

File : emailer.php


and this is what I found on a phpbb Forum
What causes this?
If this has worked for you before, and you suddenly start seeing the above mentioned error message, chances are that one (or more) of the email adresses you're trying to send to is (no longer) a reachable email address.
(The forum tries to send post notifications to forum users who subscribed ('watch this topic') to a certain topic)
(Note, even in the case of a bad email address causing this error, the notification is still being sent to all the 'correct' email addresses)[/qiote]


Can those who get that error please tell me in which topic.

Maybe I have to remove all "Watches"
Image

Visit the forum at www.dedicatedtodaniel.com

SmittenDramaKitten
Posts: 9940
Joined: Sat Mar 31, 2007 11:29 am

Post by SmittenDramaKitten » Wed Aug 19, 2015 9:17 pm

I know this won't help much but I haven't seen this error myself..... all is looking good! :thumbup:

User avatar
bubita
Posts: 3635
Joined: Thu Nov 05, 2009 5:54 pm
Location: Santiago,Chile

Post by bubita » Wed Aug 19, 2015 9:17 pm

bumblebee wrote:I'm up and down here like a yo yo, one minute I can post, next minute I get an error: "phpBB Critical Error: Could not connect to database".

Am I the only one having problems?
Same happend to me. Guess it´s not gonna last long.

SmittenDramaKitten
Posts: 9940
Joined: Sat Mar 31, 2007 11:29 am

Post by SmittenDramaKitten » Wed Aug 19, 2015 9:18 pm

SmittenDramaKitten wrote:I know this won't help much but I haven't seen this error myself..... all is looking good! :thumbup:
Disregard that.... I got it too... :?

User avatar
bubita
Posts: 3635
Joined: Thu Nov 05, 2009 5:54 pm
Location: Santiago,Chile

Post by bubita » Wed Aug 19, 2015 9:22 pm

Seems like I have hiccups. :lol:

User avatar
Dunda
Administrator
Posts: 21884
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:08 pm
Location: Germany

Post by Dunda » Wed Aug 19, 2015 9:27 pm

I really hope I can solve that mess as soon as possible...

I can't work on that tomorrow so please be patient
Image

Visit the forum at www.dedicatedtodaniel.com

User avatar
Dunda
Administrator
Posts: 21884
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:08 pm
Location: Germany

Post by Dunda » Wed Aug 19, 2015 9:29 pm

the hiccups come when you get the error and try again, becaue despite the error the post gets trough :?
Image

Visit the forum at www.dedicatedtodaniel.com

SmittenDramaKitten
Posts: 9940
Joined: Sat Mar 31, 2007 11:29 am

Post by SmittenDramaKitten » Wed Aug 19, 2015 9:31 pm

If it helps Dunda, I don't get the message when I'm editing a post just sent.... .. Poor you.... We appreciate your help on this. Try not to stress.... :roll: :)

User avatar
Dunda
Administrator
Posts: 21884
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:08 pm
Location: Germany

Post by Dunda » Thu Aug 20, 2015 7:21 am

If you get the error DEBUG MODE please click on the BACK-button of you browser or on The Daniel Craig Forum Forum Index on the top left

Image


This error only occurs when the topic is watched by a member, because only then the software tries to sent a mail to the member to inform about a new post on this topic.
I will deactivate ALL watches at ALL topics today or tomorrow (when I have some time) so that this error will hopefully not occur again.
When I have figured out how the SMPT-Mailserver has do be configurated at the new hoster I will let you know and we can use the Watch-Topic feature again.

Sorry for this mess, I do my very best to get this going smoothly again.
Image

Visit the forum at www.dedicatedtodaniel.com

Germangirl
Moderator
Posts: 46367
Joined: Sun Apr 29, 2007 5:05 pm
Location: Germany

Post by Germangirl » Thu Aug 20, 2015 7:29 am

Its nothing really compared to what we achieved, äh..what YOU achieved :D
The top notch acting in the Weisz/Craig/Spall 'Betrayal' is emotionally true, often v funny and its beautifully staged with filmic qualities..

Image

Post Reply